I UngiAarhus har du mulighed for at deltage i e-sport-aktiviteter både i klubberne og i ungdomsskolen. Vi spiller blandt andet Counter-Strike, LoL og Fortnite, og vi har fokus på, at e-sport er et holdspil.

E-sport i ungdomsskolen

I ungdomsskolen er det især Counter-Strike, vi har fokus på. Vi arbejder med, hvordan du bliver bedre som spiller og I som hold. Du vil arbejde med holdtaktikker, roller på et hold og kommunikation. 

Der er derfor meget fokus på fællesskabet, og vi arbejder med at udvikle holdets kompetencer, så I bliver bedre til kommunikation, overblik og strategisk tankegang, samt med hvordan du selv bliver bedre som teamspiller på et hold.

E-sport i klubberne

I klubberne har vi også fokus på rollerne og kommunikationen på et hold. Det handler om at kunne tale ordentligt og at bakke hinanden op i det, teamet gør. Og så arbejder vi også med at hjælpe de unge med at holde holdånden oppe.

Turneringer i UngiAarhus

Vores klubber afholder interne turneringer, hvor klubberne stiller med hold og spiller mod hinanden. Der er også turneringer på tværs af klubber og ungdomsskolen. 

Vi har også UngiAarhus’ store e-sportsturnering på DOKK1, hvor der er plads til at spille mod hinanden. Turneringen offentliggøres, når der foreligger en dato.