Klar til klub-logo

Fritidsklubben er "dit barns sted"

Fritidsklubben er for alle børn fra 4. til 6. klasse, og der er plads til alle.

I fritidsklubben handler det om fællesskabet, om at børn skal kende deres egne og andres grænser og om at mærke omsorg og tryghed i gode rammer. 

Klar til Klub er din mulighed for at lære mere om alle fritidsklubberne i Aarhus Kommune, finde din lokale klub og melde dit barn ind. 

 

I vores fritidsklubber har dit barn mulighed for, sammen med andre, at lave spændende aktiviteter, fordybe sig i interesser og fag, knytte venskaber, opleve verden, og i det hele taget have det sjovt sammen med andre.

I vores kernefortælling kan du læse mere om fundamentet for vores klubber (pdf)


Klar til Klub

Vores fritidsklubber inviterer dig til at kigge forbi dit barns lokale fritidsklub, og du får mulighed for at se klubben og stille alle de spørgsmål, som du gerne vil have svar på. 

Så find din lokale fritidsklub og ring til dem, så kan I sammen finde et tidspunkt, hvor det passer dig at komme forbi. 

Hvem er UngiAarhus?

UngiAarhus er for alle byens børn og unge – vi møder dig, som du er, og hvor du er. UngiAarhus er din mulighed for at lave spændende aktiviteter, fordybe dig i interesser, knytte venskaber for livet, blive klogere på verden - og i det hele taget have det sjovt sammen med andre.

Sammen med byens børn og unge skaber vi den gode fritid, uanset om du er 10 år eller 17 år. Elsker du e-sport, er du vild med spansk, eller kan du lide at jamme med vennerne, så har vi noget til dig. Søger du et sted – dit eget helle - hvor du ”bare kan være” sammen med andre, så er byen fyldt med klubber, hvor du kan komme, som du er. Og holder du til ude i byens rum, så er vi også der.


UngiAarhus er inddelt i fem distrikter: NORD, VEST, ØST, SYDVEST og SYD. Alle distrikter arbejder både lokalt og bydækkende. Her kan du kan læse mere i Aarhus Kommunes fritids- og ungdomsskoleplan.