Klar til klub-logo

Fritidsklubben er "dit barns sted"

Fritidsklubben er for alle børn fra 4. til 6. klasse, og der er plads til alle.

I fritidsklubben handler det om fællesskabet, om at børn skal kende deres egne og andres grænser og om at mærke omsorg og tryghed i gode rammer. 

Klar til Klub er din mulighed for at lære mere om alle fritidsklubberne i Aarhus Kommune, finde din lokale klub og melde dit barn ind. 

I vores fritidsklubber har dit barn mulighed for, sammen med andre, at lave spændende aktiviteter, fordybe sig i interesser og fag, knytte venskaber, opleve verden, og i det hele taget have det sjovt sammen med andre.


 

Klar til Klub

Vi plejer at invitere til Klar til Klub-arrangement i jeres lokale klub. Men på grund af corona-omstændighederne er vi nødt til at skubbe invitationen frem i tiden, men vi lover, at vi inviterer fysisk indenfor i alle fritidsklubber, så snart vi kan.

Når vi afholder Klar til Klub kan du og dit barn opleve alt det fede ved at komme i klubben og være sammen med kammeraterne. Det kunne fx være at spille musik, være kreativ, spille computer, tage på ture, spise aftensmad eller noget helt andet. 

Til Klar til Klub vil der være sjove aktiviteter, konkurrencer, mad, plads til at hænge ud og mulighed for at møde de voksne i klubben.

Du kan også snuse til forskellige aktiviteter som dans, matematik, droneflyvning, rap, yoga og meget meget mere.

Sådan kan du komme med til Klar til Klub

Vi kommer snart med mere information om året Klar til Klub.

Har du spørgsmål så kontakt den lokale fritidsklub eller skriv til os på uiaa@mbu.aarhus.dk

Hvem er UngiAarhus?

UngiAarhus er for alle byens børn og unge – vi møder dig, som du er, og hvor du er. UngiAarhus er din mulighed for at lave spændende aktiviteter, fordybe dig i interesser, knytte venskaber for livet, blive klogere på verden - og i det hele taget have det sjovt sammen med andre.

Sammen med byens børn og unge skaber vi den gode fritid, uanset om du er 10 år eller 17 år. Elsker du e-sport, er du vild med spansk, eller kan du lide at jamme med vennerne, så har vi noget til dig. Søger du et sted – dit eget helle - hvor du ”bare kan være” sammen med andre, så er byen fyldt med klubber, hvor du kan komme, som du er. Og holder du til ude i byens rum, så er vi også der.


UngiAarhus er inddelt i fem distrikter: NORD, VEST, ØST, SYDVEST og SYD. Alle distrikter arbejder både lokalt og bydækkende. Du kan læse mere i Aarhus Kommunes fritids- og ungdomsskoleplan her: ungiaarhus.aarhus.dk