Ungdaggrafik i turkis og orange med teksten Er du klar? UngDag skrevet på

UngDag er oplevelsen af ungdomsklubber og ungdomsskolen i Aarhus

Til UngDag kan du opleve alt det fede ved klubben og ungdomsskolen:

 

Vi afslører snart mere

Klar til det bedste flip?Har du spørgsmål til UngDag så kontakt den lokale ungdomsklub eller skriv til os
uiaa@mbu.aarhus.dk

Ungdomsklubben

Ungdomsklubben er for alle unge fra 7. klasse til og med 17 år. I ungdomsklubben er der plads til alle. Her handler det om fællesskabet, om at kende sine egne og andres grænser og om at mærke omsorg og tryghed i gode rammer.


Ungdomsklubben er ”dit sted”

UngDag BreakSammen med de andre unge i ungdomsklubben skaber du og de voksne rammerne for et godt ungdomsklubliv. I ungdomsklubben kan du lave alt det, du synes, er fedt. Det kunne fx være at spille musik, være kreativ, spille computer, tage på ture, spise aftensmad eller noget helt andet. 
Ungdomsskolen

Ungdomsskolen er din mulighed for, sammen med andre unge, at lave spændende aktiviteter, fordybe dig i dine interesser og fag, knytte venskaber, opleve verden, og i det hele taget have det sjovt sammen med andre. I ungdomsskolen møder du undervisere, der brænder for det samme som dig, og som kan inspirere dig til, hvordan du kan bruge dine interesser, fx når du skal vælge uddannelse eller job. 


Noget for alle – også for dig

Hvad interesserer du dig for, har lyst til eller brug for? Robotter eller hiphop? Mountainbike eller dykning? Tysk eller matematik? Action eller adventure? Sport eller sang? I ungdomsskolen er der hold for enhver smag. Du kan fordybe dig i dine interesser og blive både dygtigere, klogere, skarpere, bedre og meget meget mere. Og du kan gå på hold i hele Aarhus.