Vi har altid fokus på vores kvalitet, så vi skaber de bedste fritidstilbud til børn og unge i Harlev, Stautrup, Vestergaard, Rosenvang, Søndervang, Viby, Frederiksbjerg og ved Læssøesgade.

I vores fritids- og ungdomsskoledistrikt stræber vi efter at skabe den allerbedste fritid for børn og unge, uanset hvem de er, hvor de er, og hvad de kan. Vores voksne er kompetente og har et stort nærvær, når vi lytter til og taler med børn og unge, og når vi motiverer dem til at mestre deres eget liv.

I vores klubber, på vores legepladser og i Ungdomsskolen er vi i en evig udvikling. Vores rammer og miljøer er ikke statiske – vi udvikler os ud fra det, børn og unge har brug for. Det betyder blandt andet, at vi har fokus på, at de får en god digital dannelse, så de kan begå sig sikkert i deres onlineliv.

Aarhus Kommune har en Børn og Ungepolitik og en Fritids- og Ungdomsskoleplan, som vi i UngiAarhus SYDVEST står på. Når vi har vores fundament i orden, bliver der plads til, at vi kan møde børn og unge, der hvor de er i deres liv – uanset om det er, når det går godt, eller tingene er svære.

Sammen skaber vi den gode fritid.

Formand: Lone Sandhold Jacobsen, for De almene gymnasier i Aarhus
Næstformand: Niels Bjørnø, for Kirkens Korshær Aarhus

Øvrige medlemmer:
Aage Stokholm, for Den Grimmeste Forening
Ivan Børsting, for Aarhus Skolelederforening
Iben Rude, forældre Harlev
Fatima Yusuf Abdi, forældre Søndervang
Mads Thostrup Kristensen, underviser i Ungdomsskolen UngiAarhus 
Thomas Kobberrød Glanz, pædagog (afdelingsleder) i Harlev Midtpunkt
4 ungerepræsentanter fra Senatet i SYDVEST + tovholder Thomas Pallesen

Her kan du læse mere om bestyrelser og råd i UngiAarhus (pdf)
Her kan du læse mere om valg til bestyrelser og råd i UngiAarhus (pdf)

Kommer