Årets vårsalongplakatUngdommens Virtuelle Vårsalong 2021 er sat i gang, og UngiAarhus deltager for 14. gang, denne gang er temaet "PÅ DEN ANDEN SIDE". 

Og vårsalongen er på den anden side - i år går den online. Skal du være med? 

Kom til den fedeste virtuelle udstilling på tirsdag (den 9. marts) klokken 16.30, hvor vi sammen med ungdomsskolerne i København og Odense åbner for en virtuel udstilling, hvor det er muligt at se alle årets værker. Så skynd dig ind på vores facebookevent - linket er herunder, der finder du oplysninger om årets udstilling, og snart et link til det hele - vi ses!

Om Ungdommens Vårsalong

Ungdommens Vårsalong er UngiAarhus’ censurerede kunstudstilling for kreative børn og unge fra 5. klasse til 18 år. Med Ungdommens Vårsalong håber UngiAarhus at sætte gang i kreativiteten og fantasien hos unge, så de kan skabe værker inden for tegning, akvarel, oliemaling, foto, grafik, skulpturer og meget andet, der kan komme med på den censurerede kunstudstilling Ungdommens Vårsalong - i daglig tale Vårsalongen.

Alle kan deltage

Alle kan deltage i Ungdommens Vårsalong, bare de er i målgruppen. Man kan tilmelde sig med ét værk pr. person eller i en gruppe af maksimalt tre. Alle tilmeldte værker bliver udstillet. Og 10 af dem bliver udvalgt af en lokal kunstnerkomite til at være med i årets kunstbog.

Censureringen vurderes ud fra, hvordan årets tema er fortolket, styrken af værkets udtryk, den håndværksmæssige dygtighed samt indsatsen bag værket og nytænkningen.

Tidligere temaer

2020: VELKOMMEN
2019: KUNSTIGT
2018: SOM JEG SER DET
2017: SYNES GODT OM