Årets vårsalongplakatUngdommens Virtuelle Vårsalong 2021 er sat i gang, og UngiAarhus deltager for 14. gang, denne gang er temaet "PÅ DEN ANDEN SIDE". 

Og vårsalongen er på den anden side - i år går den online. Skal du være med? 

Den 9. marts åbner UngiAarhus sammen med ungdomsskolerne i København og Odense for en virtuel udstilling, hvor det er muligt at se alle årets værker. Vi sender løbende informationer ud i form af et nyhedsbrev og opdateringer på vores facebookevent, så skynd dig ind og læs med. 

Der er allerede åbnet for tilmelding af værker til Vårsalong 2021 frem til den 26. februar 2021. For at tilmelde et værk, skal du benytte dig af et af linket her: http://minklub.dk/vaarsalong.

Du kan læse mere i vores nyhedsbreve:
Her kan du læse det første nyhedsbrev om Vårsalongen 2021
Her kan du læse det tredje nyhedsbrev om Vårsalongen 2021

Vigtige datoer:

26. februar: Deadline for tilmelding af værker
9. marts: Onlinefernisering kl. 16.30
Slut-marts: Årets kunstbog udgives med de 10 udvalgte værker fra henholdsvis Aarhus, Odense og København.

Om Ungdommens Vårsalong

Ungdommens Vårsalong er UngiAarhus’ censurerede kunstudstilling for kreative børn og unge fra 5. klasse til 18 år. Med Ungdommens Vårsalong håber UngiAarhus at sætte gang i kreativiteten og fantasien hos unge, så de kan skabe værker inden for tegning, akvarel, oliemaling, foto, grafik, skulpturer og meget andet, der kan komme med på den censurerede kunstudstilling Ungdommens Vårsalong - i daglig tale Vårsalongen.

Alle kan deltage

Alle kan deltage i Ungdommens Vårsalong, bare de er i målgruppen. Man kan tilmelde sig med ét værk pr. person eller i en gruppe af maksimalt tre. Alle tilmeldte værker bliver udstillet. Og 10 af dem bliver udvalgt af en lokal kunstnerkomite til at være med i årets kunstbog.

Censureringen vurderes ud fra, hvordan årets tema er fortolket, styrken af værkets udtryk, den håndværksmæssige dygtighed samt indsatsen bag værket og nytænkningen.

Tidligere temaer

2020: VELKOMMEN
2019: KUNSTIGT
2018: SOM JEG SER DET
2017: SYNES GODT OM