Årets vårsalongplakatUngdommens Vårsalong 2021 er sat i gang, og UngiAarhus deltager for 14. gang, denne gang er temaet "PÅ DEN ANDEN SIDE". 

Vi glæder os til at se de mange spændende værker, der bliver skabt, og der kommer senere mere information om, hvordan værkerne tilmeldes. 

Allerede nu kan du glæde dig til ferniseringen på Aarhus Rådhus den 25. februar 2021. 

Her kan du læse det første nyhedsbrev om Vårsalongen 2021

Tilmelding af værker

Der er åbnet for tilmelding af værker til Vårsalong 2021 frem til den 2. februar 2021. For at tilmelde et værk, skal du benytte dig af et af linkene herunder. Det er vigtigt, at du sørger for at tilmelde værkerne korrekt.

Hvis du er ansat i Aarhus Kommune 𝙎𝙆𝘼𝙇 du bruge dette link. Du bliver bedt om at logge ind med din @aarhus.dk-mail: http://minklub.dk/vaarsalong.

Er du ikke ansat i Aarhus Kommune skal du bruge dette link: http://minklub.dk/vaarsalong-uden-aarhus/

Om Ungdommens Vårsalong

Ungdommens Vårsalong er UngiAarhus’ censurerede kunstudstilling for kreative børn og unge fra 5. klasse til 18 år. Med Ungdommens Vårsalong håber UngiAarhus at sætte gang i kreativiteten og fantasien hos unge, så de kan skabe værker inden for tegning, akvarel, oliemaling, foto, grafik, skulpturer og meget andet, der kan komme med på den censurerede kunstudstilling Ungdommens Vårsalong - i daglig tale Vårsalongen.

Alle kan deltage

Alle kan deltage i Ungdommens Vårsalong, bare de er i målgruppen. Man kan tilmelde sig med ét værk pr. person eller i en gruppe af maksimalt tre. De tilmeldte værker bliver censureret af tre Aarhus-lokale kunstnere, der udvælger de værker, der først skal udstilles på Aarhus Rådhus. På Aarhus Rådhus bliver værker censureret igen af en komité fra København, der vælger de værker, der skal med på udstillingen på Københavns Rådhus.

Censureringen vurderes ud fra, hvordan årets tema er fortolket, styrken af værkets udtryk, den håndværksmæssige dygtighed samt indsatsen bag værket og nytænkningen. Udstillingen i København foregår to uger efter ferniseringen i Aarhus, og de udvalgte værkers kunstnere inviteres med til København.

Tidligere temaer

2020: VELKOMMEN
2019: KUNSTIGT
2018: SOM JEG SER DET
2017: SYNES GODT OM