Gå til hovedindhold

Højbjerg Fritids- og Ungdomsklub

I Højbjerg Fritids- og Ungdomsklub har vi både en fritids- og ungdomsklub. Vores klubber er for børn og unge fra 4. klasse til og med 17 år

 • Læs op

Indhold

  Vi åbner, når skoledagen slutter, og vi bestræber os på at skabe et sjovt, positivt og lærerigt fritidsmiljø, hvor der er fokus på berigende fællesskaber. 

  Hos os arbejder vi med udgangspunkt i Aarhus Kommunes børne- og ungepolitik. Det betyder at vores pædagogiske fokus er på fællesskaber, trivsel, medbestemmelse og sundhed, hvilket kommer til udtryk i de aktiviteter vi laver i og ude af huset.

  Højbjerg Fritids- og ungdomsklub er et unikt sted, hvor de unges trivsel og udvikling er i centrum. Vi tror på, at et stærkt fællesskab og kreative miljøer er nøglen til at skabe et trygt og stimulerende rum, hvor de unge kan udfolde sig og vokse både personligt og socialt.

  Hvis du vil vide mere om klubben, er du meget velkommen til at ringe eller kigge forbi. Du finder vores adresse og telefonnummer under "kontakt". 

  Læs mere om vores forskellige tilbud

  Højbjerg Fritids- og Ungdomsklub er en øvebane på vejen mod at blive ung. Her handler det om fællesskabet, at kende sine egne og andres grænser og mærke omsorg og tryghed i gode rammer.

  Her møder børnene kompetente voksne, der udfordrer dem blidt og skaber trygge rammer for, at de kan prøve noget nyt, som de måske hverken troede, de kunne eller turde øve sig i

  Det gælder ikke om at være verdensmester, men om at være med og bidrage med dét, man kan, og som man gerne vil være endnu bedre til. Vi giver dit barn medbestemmelse, så dit barn øver sig i at være selvstændig og træffe egne valg.

  Vi er den trygge ramme om dit barns fritid. Klubben er et unikt og struktureret frirum, med fokus på fællesskaber, trivsel, udvikling og læring.

  Her er rum til leg, venskaber og "bare at være". Vi vil gerne være en betydningsfuld faktor for de mange, og en afgørende faktor for de få.

  Som forælder har du medindflydelse på dit barns hverdag i fritidsklubben. Du er altid velkommen til at tage en snak med personalet eller klubbens leder om, hvordan dit barn har det eller om forhold i klubben, som du har en holdning til.

  Ungdomsklubben i Højbjerg Fritids- og Ungdomsklub er ”dit sted”.

  Sammen med de andre unge i ungdomsklubben skaber du og de voksne rammerne for et godt ungdomsklubliv.

  I ungdomsklubben kan du lave alt det, du synes, er fedt. Det kunne fx være at spille musik, være kreativ, spille computer, tage på ture, spise aftensmad eller noget helt andet. 

  Vi tilbyder tilpassede udfordringer og inddragende processer, hvor du er med til at sætte dagsordenen og tage ansvar for jeres egne oplevelser. Vi tror på, at du har en unik indsigt i dine egne behov og interesser, og det er vores opgave at facilitere og støtte dig i at realisere dine ideer og drømme.

  Vi værdsætter mangfoldighed og inklusion, og det er vigtigt for os, at alle føler sig velkomne og respekterede i vores klub. Vi er nysgerrige og undersøgende, og vi opfordrer jer til at være eksperimenterende og udforske nye muligheder og vinkler.

  Vores kultur og værdier er baseret på jeres autentiske problemstillinger og perspektiver, og vores praksis afspejler de udfordringer og muligheder, som I står overfor i jeres hverdag. Hos os er der plads til alle, og det er vigtigt for os, at de unge føler sig som en vigtig del af det store fællesskab, vi har skabt sammen.

  Klubben er dit sted - hvor du kan få råd og vejledning om til og fravalg i dit ungdomsliv.

  Sidst opdateret: 1. marts 2024