Legepladsen Søndergård er et fristed i lokalområdet. Der er et gratis og åbent pædagogisk tilbud, som dit barn kan bruge uanset alder – også i de tidsrum, hvor der ikke er bemanding.

Vi har altid fokus på at skabe nye aktiviteter sammen med de børn og unge, der kommer, derfor kan dit barn også være med til at få indflydelse på det, der sker hos os.

Legepladsen er dit barns frirum, hvor der er plads til at udforske og blive udviklet, det sker gennem de lokale fællesskaber og vores aktiviteter.

Hos os mødes børn, unge, voksne. Vi tilbyder formel og uformel læring om dyr og natur, og folk kommer blandt andet for at opleve vores heste, kaniner og fugle. Børn og unge kan dygtiggøre sig i deres færdigheder og reflektere, socialisere og øge deres motivation. Vi giver unge mulighed for at komme i praktik eller fritidsjob hos os, så de får praktisk erfaring.

Hvis du gerne vil have et fritidstilbud til dit barn, der hjælper dem på vejen til at blive unge eller voksne, så læs mere om vores lokale klubber.