Er du mere end 14½ år gammel, så kan du begynde på knallertkursus og færdselsrelateret førstehjælp. Her finder du de oplysninger, du har brug for, når du skal i gang med at tage knallertkørekort.

Hvis du har spørgsmål til den undervisning, du går til, skal du kontakte din køre- eller førstehjælpslærer. 

Undervisning

Du kan begynde til undervisningen, når du er 14½ år gammel. Kurset varer mindst 15 dage og maksimalt fem uger.

Undervisningsgangene ligger altid efter skoletid, i weekender og/eller i ferier. På kurset får du teoriundervisning, køretimer i kravlegård og på veje samt færdselsrelateret førstehjælp. Du afslutter kurset med en afsluttende køreprøve.

Al undervisning foregår i vores egne lokaler på Center10 – Høgevej 25, 8210 Aarhus V.

 

 

Tilmelding og pris

Når UngiAarhus udbyder et nyt knallerthold, sender vi en SMS til dem, der står på vores venteliste. Du kan så tilmelde dig og betale gennem vores ungdomsskoleapp. Når det er gjort, modtager du en bekræftelse på din holdtilmelding samt en mail med flere informationer.

Et knallertkørekort koster 550 kroner. De 100 kroner er for kursus i færdselsrelateret førstehjælp. Hvis du skulle gå hen og dumpe din teori- eller køreprøve, så koster et nyt forsøg 250 kroner. 

Er der noget, du mangler svar på? Så læs mere i vores FAQ med de mest stillede spørgsmål eller kontakt den knallertansvarlige.