Er du mere end 14½ år gammel, så kan du begynde til knallertkursus med færdselsrelateret førstehjælp. Her finder du de oplysninger, du har brug for, når du skal i gang med at tage knallertkørekort.

Hvis du har spørgsmål til den undervisning, du går til, skal du kontakte din kørelærer. 

Har du spørgsmål til knallertundervisningen generelt, så kan du kontakte vores knallertansvarlige på knallert@mbu.aarhus.dk eller ved at sende en sms til +45 41 87 37 13, så får du svar indenfor to hverdage.

Undervisning - kørekort og førstehjælp

Du kan begynde til undervisningen, når du er 14½ år gammel. Kurset varer mindst 15 dage og maksimalt fem uger.

Undervisningsgangene ligger altid efter skoletid, i weekender og/eller i ferier. På kurset får du teoriundervisning, køretimer i kravlegård og på veje samt færdselsrelateret førstehjælp. Du afslutter kurset med en afsluttende køreprøve.

Når du tilmelder dig et knallerthold, giver du samtidig tilladelse til, at vi videregiver dine oplysninger til FOF Aarhus, der er vores samarbejdspartner om førstehjælp.

Du kan læse nærmere om, hvor undervisningen foregår på det enkelte hold på ungdomsskolens holdsider.

Tilmelding og pris

Når UngiAarhus udbyder et nyt knallerthold, sender vi en sms til dem, der står på vores venteliste. Du kan så tilmelde dig og betale gennem vores ungdomsskoleside. Når det er gjort, modtager du en bekræftelse på din holdtilmelding samt en mail med flere informationer.

Et knallertkørekort koster 550 kroner. De 100 kroner er for kursus i færdselsrelateret førstehjælp. Hvis du mod forventning skulle gå hen og dumpe din teori- eller køreprøve, så koster et nyt forsøg 250 kroner. Din tilmelding til knallertundervisningen er bindende og refunderes ikke ved afmelding.

Er der noget, du mangler svar på? Så læs mere i vores FAQ med de mest stillede spørgsmål.