Gå til hovedindhold

Fritids-og ungdomsklubben Gammelgaard

I Klubberne Gammelgaard har vi både en fritids- og ungdomsklub. Vores klubber er for børn og unge fra 4. klasse til og med 17 år

 • Læs op

Indhold

  Vi åbner, når skoledagen slutter, og vi bestræber os på at skabe et sjovt, positivt og lærerigt fritidsmiljø, hvor der er fokus på berigende fællesskaber. 

  Hos os arbejder vi med udgangspunkt i Aarhus Kommunes børne- og ungepolitik. Det betyder at vores pædagogiske fokus er på fællesskaber, trivsel, medbestemmelse og sundhed, hvilket kommer til udtryk i de aktiviteter vi laver i og ude af huset.

  Hvis du vil vide mere om klubben, er du meget velkommen til at ringe eller kigge forbi. Du finder vores adresse og telefonnummer under "kontakt". 

  Læs mere om vores forskellige tilbud

  Fritidsklubben i Fritids- og Ungdomsklubben Gammelgaard er et fristed hvor vi gerne vil opleve børnene bevarer deres nysgerrighed, at de trives fysisk og mentalt, børn og unge lytter til hinanden, de føler de kan være i sig selv, at de er en del af et fællesskab og de kan gå til en voksen. 

  Her møder børnene kompetente voksne, der udfordrer dem blidt og skaber trygge rammer for, at de kan prøve noget nyt, som de måske hverken troede, de kunne eller turde øve sig i.

  Det gælder ikke om at være verdensmester, men om at være med og bidrage med dét, man kan, og som man gerne vil være endnu bedre til.

  Hos os har vi fokus på venskaber, gode snakke, medbestemmelse og spændende aktiviteter. Vi tilrettelægger og udvikler mulighed for at være en del af et fællesskab og lære nyt om sig selv og sin omverden – i planlagte aktiviteter og i egne initiativer – i samvær og leg.

  Der er mange forskellige muligheder i løbet af året: Kreaaktiviteter næsten hver dag, forskellige aktiviteter i gymnastiksalen, digitale udfordringer, Guld-mandag med små konkurrencer, bagedysten, højtidsaktiviteter, gode udearealer med mange muligheder, ture ud af huset og mulighed for tilkøb af eftermiddagsmad hver dag.

  Som forælder har du medindflydelse på dit barns hverdag i fritidsklubben. Du er altid velkommen til at tage en snak med personalet eller klubbens leder om, hvordan dit barn har det eller om forhold i klubben, som du har en holdning til.

  Ungdomsklubben i Fritids-og ungdomsklubben Gammelgaard er ”dit sted”.

  Sammen med de andre unge i ungdomsklubben skaber du og de voksne rammerne for et godt ungdomsklubliv.

  I ungdomsklubben kan du lave alt det, du synes, er fedt. Det kunne fx være at spille musik, være kreativ, spille computer, tage på ture, spise aftensmad eller noget helt andet. 

  Vi er et sted, hvor du kan være sammen med dine venner efter skoletid. I er med til at bestemme, hvad vi skal lave og spise. Du kan udfolde dig aktivt, socialt, kreativt, musikalsk, digitalt.

  De voksne nyder at være sammen med jer i alt fra personlige snakke til gode oplevelser og fis og ballade.

  Klubben er dit sted - hvor du kan få råd og vejledning om til og fravalg i dit ungdomsliv.