Gå til hovedindhold

Klub2teket

I Klub2teket har vi både en fritids- og ungdomsklub. Vores klubber er for børn og unge fra 4. klasse til og med 17 år

 • Læs op

Indhold

  Vi åbner, når skoledagen slutter, og vi bestræber os på at skabe et sjovt, positivt og lærerigt fritidsmiljø, hvor der er fokus på berigende fællesskaber. 

  Vi har et forældre- og ungeråd, der består af forældrerepræsentanter, børne-/ungerepræsentanter, medarbejdere og klubbens leder. De mødes og drøfter, hvordan rammerne og aktiviteterne i klubben bliver allerbedst under hensyn til de retningslinjer, der er givet i Aarhus Kommune.

  Læs mere om at deltage i vores forældre- og ungeråd (pdf)

  Hos os arbejder vi med udgangspunkt i Aarhus Kommunes børne- og ungepolitik. Det betyder at vores pædagogiske fokus er på fællesskaber, trivsel, medbestemmelse og sundhed, hvilket kommer til udtryk i de aktiviteter vi laver i og ude af huset.

  Hvis du vil vide mere om klubben, er du meget velkommen til at ringe eller kigge forbi. Du finder vores adresse og telefonnummer under "kontakt". 

  Læs mere om vores forskellige tilbud

  Klub2teket er en øvebane på vejen mod at blive ung og selvstændig. I Klub2teket handler det om fællesskabet, og det at være tryg til at skabe nye og vedligeholde allerede etableret relationer. I Klub2teket møder medlemmerne kompetente voksne, som støtter og skaber trygge rammer, der giver plads til at ture øve sig.

  I Klub2teket har vi fokus på diversitet og forskellighed, da medlemmer ikke er ens og i Klub2teket er der plads til alle.

  Klub2teket er et udviklings- og læringsrum for vores medlemmer, hvor vi sammen tilrettelægger aktiviteter i en fritidspædagogisk kontekst. Vores aktiviteter skal understøtte det enkelte medlems udvikling og læring med hensyn til deres potentiale. Alle aktivitetsplaner udarbejdes sammen med medlemmerne, da medlemsindflydelse er en stor prioritet i Klub2teket.

  Medlemmerne møder ind til en visuel struktureret hverdag, hvor der mandag til fredag serveres et lille måltid, så alle er tanket op og klar til en god dag i klub. Hver mandag gennemgås ugens kommende aktiviteter i fællesskab, hvor medlemmerne efterfølgende har mulighed for at udfordre de voksne.

  Som forælder har du medindflydelse på dit barns hverdag i fritidsklubben. Du er altid velkommen til at tage en snak med personalet eller klubbens leder om, hvordan dit barn har det eller om forhold i klubben, som du har en holdning til. Hvis du vil have indflydelse på hverdagen i Klub2teket, så meld dig endelig til forældrerådet.

  I Klub2teket er alle aktivitetsplaner bygget om på temaer, så ingen måneder ligner hinanden, når det er sagt, så er vi en klub med mange traditioner. Hver år kan medlemmer og deres familier deltage i nedenstående.

  • Forældrekaffe og familie banko den sidste fredag i måneden
  • Intro uge for de kommende 4. klasse i samarbejde med Hasle skole
  • Sommerfest i Herredsvang
  • Vårsalong
  • Vanduge
  • Sommerkoloni
  • Og meget mere

  Det er børnenes og de unges klub - og deres idéer. 

  Ungdomsklubben i Klub2teket er medlemmernes sted.

  Sammen med andre unge i ungdomsklubben skaber du og de voksne rammerne for et godt ungdomsklubliv. I ungdomsklubben kan du lave alt det, du synes, er fedt. Det kunne fx være at indspille musik gennem Ungdomsskolen, være kreativ, spille computer, PlayStation 5, VR, tage på ture, spise aftensmad eller blot hænge ud.

  Vi skaber rammen for deltagelse i forpligtende og inkluderende fællesskaber, og Klub2teket bidrager til medlemmernes alsidige udvikling gennem pædagogiske aktiviteter. Alle aktiviteter og fællesspisninger planlægges af medlemsrådet, som hver måned afholder møder og planlægger ud fra tildelt budget. Medlemsrådet består af unge fra alle årgange.

  Teenageårene kan være hårde og i Klub2teket hjælper vi dig på vej i den fase, hvor du er allermest sårbar. Vi står klar til at lytte med råd og vejledning om til og fravalg i dit ungdomsliv.

  I Klub2teket er alle aktivitetsplaner udarbejdet af medlemsrådet, så ingen måneder ligner hinanden, når det er sagt, så er vi en klub med mange traditioner. Hver år kan medlemmer og deres familier deltage i nedenstående.

  • Samarbejde i huset omkring overgangen fra Fritidsklub til Ungdomsklub
  • Tur til KBH
  • Skitur
  • Overnatning i klubben
  • Sommerfest i Herredsvang
  • Vårsalong
  • Vanduge
  • Og meget mere

  Det er jeres klub og jeres ideer.