Gå til hovedindhold

Skåde Fritids- og Ungdomsklub

I Skåde Fritids- og Ungdomsklub har vi både en fritids- og ungdomsklub. Vores klubber er for børn og unge fra 4. klasse til og med 17 år

 • Læs op

Indhold

  Vi åbner, når skoledagen slutter, og vi bestræber os på at skabe et sjovt, positivt og lærerigt fritidsmiljø, hvor der er fokus på berigende fællesskaber. 

  Vi har et forældre- og ungeråd, der består af forældrerepræsentanter, børne-/ungerepræsentanter, medarbejdere og klubbens leder. De mødes og drøfter, hvordan rammerne og aktiviteterne i klubben bliver allerbedst under hensyn til de retningslinjer, der er givet i Aarhus Kommune.

  Læs mere om at deltage i vores forældre- og ungeråd (pdf)

  Hos os arbejder vi med udgangspunkt i Aarhus Kommunes børne- og ungepolitik. Det betyder at vores pædagogiske fokus er på fællesskaber, trivsel, medbestemmelse og sundhed, hvilket kommer til udtryk i de aktiviteter vi laver i og ude af huset.

  Hvis du vil vide mere om klubben, er du meget velkommen til at ringe eller kigge forbi. Du finder vores adresse og telefonnummer under "kontakt". 

  Læs mere om vores forskellige tilbud

  Skåde Fritids- og Ungdomsklub er en øvebane på vejen mod at blive ung. Her handler det om fællesskabet, at kende sine egne og andres grænser og mærke omsorg og tryghed i gode rammer.

  Her møder børnene kompetente voksne, der udfordrer dem blidt og skaber trygge rammer for, at de kan prøve noget nyt, som de måske hverken troede, de kunne eller turde øve sig i

  Det gælder ikke om at være verdensmester, men om at være med og bidrage med dét, man kan, og som man gerne vil være endnu bedre til. Vi giver dit barn medbestemmelse, så dit barn øver sig i at være selvstændig og træffe egne valg.

  Vores opgave er at være et lyttende øre og en hjælpende hånd, som blidt motiverer dit barn til at turde rykke sig og mestre livet. Der er medarbejdere i klubben, der kan tilbyde en bred vifte af forskellige aktiviteter.

  I Skåde Fritidsklub vil vi gerne være en betydningsfuld faktor for de mange og en afgørende faktor for de få.

  Som forælder har du medindflydelse på dit barns hverdag i fritidsklubben. Du er altid velkommen til at tage en snak med personalet eller klubbens leder om, hvordan dit barn har det eller om forhold i klubben, som du har en holdning til.

  Ungdomsklubben i Skåde Fritids- og Ungdomsklub er ”dit sted”.

  Sammen med de andre unge i ungdomsklubben skaber du og de voksne rammerne for et godt ungdomsklubliv.

  I ungdomsklubben kan du lave alt det, du synes, er sjovt eller prøve noget helt nyt. Der er pool og bordtennis, kreativ, spille computer, ture ud af huset, lave aftensmad eller noget helt andet. Du har mulighed for at være med til at skabe hverdagen i klubben.

  Vi er et ungemiljø, hvor vi har plads til, at du bare kan ”at være” efter en lang skoledag, hvor det, at du kan smide dig i sofaen med kammeraterne, kan være tiltrængt.

  Vi ser os selv som en aktiv medspiller i din hverdag, hvor relationer, ture, madlavning og hygge er fundamentalt i klubben.

  Klubben er dit sted - hvor du kan få råd og vejledning om til og fravalg i dit ungdomsliv.