Børnenes og Beboernes Jord er et fristed i lokalområdet. Der er et gratis og åbent pædagogisk tilbud, som dit barn kan bruge uanset alder – også i de tidsrum, hvor der ikke er bemanding.

Vi har altid fokus på at skabe nye aktiviteter sammen med de børn og unge, der kommer, derfor kan dit barn også være med til at få indflydelse på det, der sker hos os.

Legepladsen er dit barns frirum, hvor der er plads til at udforske og blive udviklet, det sker gennem de lokale fællesskaber og vores aktiviteter.

Vi er en legeplads med det skønneste udeliv for alle børn og beboere i byen - en perle i Aarhus midtby. Vi har forskellige dyr, der må kæles for og passes på, og vores boldbane, bålplads, værksted, legeredskaber giver masser mulighed for at hygge båden inde og ude idendøre. Jorden er er skønt frirum for alle, der ønsker at besøge vores oase i Midtbyen.

Hvis du gerne vil have et fritidstilbud til dit barn, der hjælper dem på vejen til at blive unge eller voksne, så læs mere om vores lokale klubber.