Gå til hovedindhold

Børn og unge med fysiske og psykiske støttebehov

I stort set alle UngiAarhus’ klubtilbud er der plads til børn og unge med særlige udfordringer og/eller diagnoser

 • Læs op

Indhold

  Børnene og de unge er en integreret del af klubfællesskabet, men personalet har blik for, at og hvornår det enkelte klubmedlem har behov for støtte til den personlige, fysiske eller psykiske udfoldelse og udvikling.

  Det betyder, at der i klubberne er kontaktpersonsordning, udvidet forældresamarbejde, tværprofessionelt samarbejde, og en særlig forpligtelse til at sørge for, at dit barn trives personligt og socialt. Afhængig af behovet for støtte bliver der også udarbejdet beskrivelser af dit barns aktuelle vanskeligheder, samt individuelle handleplaner, som har til hensigt at hjælpe dit barn bedst muligt. Vores klubtilbud er udviklet og kvalificeret i tæt samarbejde med PPR, Handicapcentret for børn, samt specialklasser i hele kommunen.

  Mere information

  Vil du vide mere om din lokale fritids- og ungdomsklubs tilbud til børn og unge med særlige udfordringer og/eller diagnoser, så kontakt klubben og aftal gerne et møde med en rundvisning og information om, hvad den kan gøre for dit barn.

  Find din nærmeste fritids- og ungdomsklub

  Taxaordning

  Det er desuden muligt at søge taxaordning mellem skole, klub og hjem til de børn og unge, der har vanskeligt ved på egen hånd at benytte offentlige transportmidler.

  Læs mere om kørsel af børn og unge med handikap

  Sidst opdateret: 20. februar 2024