Gå til hovedindhold

Klubben Rundhøj

I Klubben Rundhøj har vi både en fritids- og ungdomsklub. Vores klubber er for børn og unge fra 4. klasse til og med 17 år

 • Læs op

Indhold

  Vi åbner, når skoledagen slutter, og vi bestræber os på at skabe et sjovt, positivt og lærerigt fritidsmiljø, hvor der er fokus på berigende fællesskaber. 

  Vi har et forældre- og ungeråd, der består af forældrerepræsentanter, børne-/ungerepræsentanter, medarbejdere og klubbens leder. De mødes og drøfter, hvordan rammerne og aktiviteterne i klubben bliver allerbedst under hensyn til de retningslinjer, der er givet i Aarhus Kommune.

  Læs mere om at deltage i vores forældre- og ungeråd (pdf)

  Hos os arbejder vi med udgangspunkt i Aarhus Kommunes børne- og ungepolitik. Det betyder at vores pædagogiske fokus er på fællesskaber, trivsel, medbestemmelse og sundhed, hvilket kommer til udtryk i de aktiviteter vi laver i og ude af huset.

  Hvis du vil vide mere om klubben, er du meget velkommen til at ringe eller kigge forbi. Du finder vores adresse og telefonnummer under "kontakt". 

  Læs mere om vores forskellige tilbud

  Klubben Rundhøj er en øvebane på vejen mod at blive ung. Her handler det om fællesskabet, at kende sine egne og andres grænser og mærke omsorg og tryghed i gode rammer.

  Her møder børnene kompetente voksne, der udfordrer dem blidt og skaber trygge rammer for, at de kan prøve noget nyt, som de måske hverken troede, de kunne eller turde øve sig i

  Det gælder ikke om at være verdensmester, men om at være med og bidrage med dét, man kan, og som man gerne vil være endnu bedre til. Vi giver dit barn medbestemmelse, så dit barn øver sig i at være selvstændig og træffe egne valg.

  Vi tilbyder en bred palet af aktiviteter blandt andet e-sport, motorcross, krea, skating, ridning, kaninhold, drama, wellness, dans, musik, svømning og meget mere.

  Vi benytter flittigt skolens sportsfaciliteter til sjove aktiviteter inde og ude, og vi arrangerer både lejrture og weekendarrangementer.

  Mandag til fredag fra 6.45 til 8.00 kan børn komme og spise morgenmad eller hygge sig med deres klassekammerater. Formålet med morgenmaden er at give børnene en god start på dagen og et sundt måltid mad inden skole.

  Som forælder har du medindflydelse på dit barns hverdag i fritidsklubben. Du er altid velkommen til at tage en snak med personalet eller klubbens leder om, hvordan dit barn har det eller om forhold i klubben, som du har en holdning til.

  Ungdomsklubben i Klubben Rundhøj er ”dit sted”.

  Sammen med de andre unge i ungdomsklubben skaber du og de voksne rammerne for et godt ungdomsklubliv.

  I ungdomsklubben kan du lave alt det, du synes, er fedt. Det kunne fx være at spille musik, være kreativ, spille computer, tage på ture, spise aftensmad eller noget helt andet. 

  Vi tilbyder en bred vifte af aktiviteter som motorcross, e-sport, Krea, dans, kaninhold og meget mere.

  Vi deltager også i de store bydækkende events i UngiAarhus som fx musik- og sportsfestivaller, og vi lægger stor vægt på at inddrage dig og give dig medbestemmelse i hverdagen.

  Klubben er dit sted - hvor du kan få råd og vejledning om til og fravalg i dit ungdomsliv.

  Sidst opdateret: 13. maj 2024