Genåbning af ungdomsskolen

Fra mandag 18. maj genåbner ungdomsskolen i UngiAarhus. Når vi åbner ungdomsskolen, vil der være en del, der ikke er, som det plejer at være. Vi følger myndighedernes anvisninger om afstand, hygiejne med videre, og det får deltagerne naturligvis en grundig indføring i.

Desværre er det af samme årsag ikke alle hold, der kan genoptages. Vi arbejder lige nu på at få så mange hold som muligt op at køre igen, og er du allerede tilmeldt et eller flere ungdomsskolehold, vil vi kontakte dig, så snart vi har detaljerne om åbningen på plads.

Du er altid meget velkommen til at kontakte den lokale ungdomsskolekoordinator for mere information om netop din ungdomsskoleaktivitet. Har du spørgsmål til retningslinjer eller praksis under corona, så tøv heller ikke med at kontakte os - du finder kontaktoplysninger nederst på siden.

Ungdomsskolen er din mulighed for, sammen med andre unge, at lave spændende aktiviteter, fordybe dig i dine interesser og fag, knytte venskaber, opleve verden, og i det hele taget have det sjovt sammen med andre.
I ungdomsskolen møder du undervisere, der brænder for det samme som dig, og som kan inspirere dig til, hvordan du kan bruge dine interesser, fx når du skal vælge uddannelse eller job. 
Du kan gå i ungdomsskole hvis du bor i Aarhus og går i 7. klasse eller derover.

Noget for alle – også for dig

Hvad interesserer du dig for, har lyst til eller brug for? Robotter eller hiphop? Mountainbike eller dykning? Tysk eller matematik? Action eller adventure? Sport eller sang? I ungdomsskolen er der hold for enhver smag. Du kan fordybe dig i dine interesser og blive både dygtigere, klogere, skarpere, bedre og meget meget mere. Og du kan gå på hold i hele Aarhus.

Ungdomsskolekoordinatorer, UngiAarhus NORD

Jonas Steinmetz
jons@aarhus.dk
+45 41 85 68 88

Brian Skifter
skifter@aarhus.dk
+45 29 20 37 10

Læs mere om UngiAarhus distrikt NORD

Ungdomsskolekoordinatorer, UngiAarhus ØST-VEST

Niels Rønde
niro@aarhus.dk
+45 51 57 57 19

Mads Rasmussen
mawr@aarhus.dk
+45 41 85 76 70

Casper Husted
cash@aarhus.dk
+45 41 85 71 33

Læs mere om UngiAarhus distrikt ØST


Læs mere om UngiAarhus distrikt VEST

Ungdomsskolekoordinatorer, UngiAarhus SYD-SYDVEST

Lars Kramers
krlar@aarhus.dk
+45 30 42 83 55

Michael Dam
mird@aarhus.dk
+45 21 46 66 78

Peter Sørensen
pehs@aarhus.dk
+45 41 85 71 88

Læs mere om UngiAarhus distrikt SYD


Læs mere om UngiAarhus distrikt SYDVEST